Image
Anna Graaf och Tove Greve håller varsitt föredrag på tema hållbarhet på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping om knappt två veckor, den 2 februari.
Anna Graaf och Tove Greve håller varsitt föredrag på tema hållbarhet på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping om knappt två veckor, den 2 februari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Fokus på hållbarhet

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Om knappt två veckor, den 2 februari, är det dags för 2023 års upplaga av mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping. Den fullspäckade dagen bjuder bland annat på ett par initierade föredrag om hållbarhet ur olika perspektiv. Säkra din plats i dag – anmälan stänger på fredag!
Publicerad den 23 Januari 2023

I det första föredraget om hållbarhet: Social hållbarhet – värdefullt för såväl samhället som affären berättar Tove Lindahl Greve, vd för Ansvaret om hur man som bolag kan sätta strategi och få leverans på sitt sociala hållbarhetsarbete.
I nästa punkt talar Anna Graaf, hållbarhetschef på White Arkitekter på temat Arkitekturens roll för en klimatpositiv framtid.

Det är på Konsert & Kongress i Linköping du skaffar dig ett försprång in i fastighetsåret 2023 – säkra din plats här! (Utnyttja vår grupprabatt, gå tre betala för två, ange "3 för 2" i rutan Kampanjkod). Anmälan stänger nu på fredag!

Under dagen bjuds det dessutom som vanligt på spaningar, trender, marknadsuppdateringar, analyser och en hel del inspiration från både välkända fastighetsprofiler som nya ansikten.

Moderator är den omtyckta och professionella moderatorn Åsa Lindell och hon har expertkommentator Ingemar Rindstig vid sin sida under dagen.

Se hela programmet här.

Se de medverkande talarna här.

Partnerföretag är: H2M.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är branschens egna mötesplats i Östergötlandsregionen. Dagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2024

Var: Louis De Geer, Värmekyrkan, Norrköping

När: 24 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Grupprabatt: 
Anmäl tre betala endast för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:

Partner:Se film från ett tidigare år: 

Mer från Fastighetssverige