Image
Missa inte intervjun med Heimstadens regionchef Niklas Jensen på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland som arrangeras på Konsert & Kongress (Garden) i Linköping nästa torsdag den 2 februari. Anmälan stänger i morgon fredag!
Missa inte intervjun med Heimstadens regionchef Niklas Jensen på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland som arrangeras på Konsert & Kongress (Garden) i Linköping nästa torsdag den 2 februari. Anmälan stänger i morgon fredag!

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Intervju med stadens nya storspelare

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Om exakt en vecka, nästa torsdag den 2 februari, är det dags för 2023 års upplaga av mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping. Den fullspäckade dagen bjuder bland annat på en intressant intervju med Niklas Jensen, regionchef för Linköpings nya storbolag, Heimstaden. Säkra din plats i dag – anmälan stänger imorgon fredag!
Publicerad den 26 Januari 2023
Niklas Jensen. Niklas Jensen.

Heimstadens dotterbolag, Heimstaden Bostad AB, förvärvade 1 118 hyresrätter i Linköping från det kommunala bostadsbolaget Stångåstaden till ett värde av 2,5 miljarder kronor och stärkte därmed sin närvaro i regionen. Förvärvet tillträdes i juli 2021. Vad har Heimstaden för planer med köpet och hur vill storbolaget växa i regionen? Frågorna besvaras av Niklas Jensen, regionchef på Heimstaden.

Det är på Konsert & Kongress i Linköping du skaffar dig ett försprång in i fastighetsåret 2023 – säkra din plats här! (Utnyttja vår grupprabatt, gå tre betala för två, ange "3 för 2" i rutan Kampanjkod). Anmälan stänger imorgon fredag!

Under dagen bjuds det dessutom som vanligt på spaningar, trender, marknadsuppdateringar, analyser och en hel del inspiration från både välkända fastighetsprofiler som nya ansikten.

Moderator är den omtyckta och professionella moderatorn Åsa Lindell och hon har expertkommentator Ingemar Rindstig vid sin sida under dagen.

Se hela programmet här.

Se de medverkande talarna här.

Partnerföretag är: H2M.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är branschens egna mötesplats i Östergötlandsregionen. Dagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2024

Var: Louis De Geer, Värmekyrkan, Norrköping

När: 24 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Grupprabatt: 
Anmäl tre betala endast för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:
Se film från ett tidigare år: 

Mer från Fastighetssverige