Image
Christian Wictorin pratar om 5G:s intåg i fastigheterna på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 2 februari på Konsert & Kongress (Garden) i Linköping.
Christian Wictorin pratar om 5G:s intåg i fastigheterna på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 2 februari på Konsert & Kongress (Garden) i Linköping.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Fokus på digitalisering och 5G:s intåg

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Om drygt två veckor, den 2 februari, är det dags för 2023 års upplaga av mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping. Den fullspäckade dagen bjuder bland annat på ett initierat föredrag om digitalisering och 5G:s intåg i våra fastigheter. Säkra din plats i dag!
Publicerad den 18 Januari 2023

Cirka 70 procent av all mobildata i dagens 4G-nät konsumeras inomhus. När nu 5G rullats ut kommer utmaningarna med mobil inomhustäckning bli allt större då de höga frekvensband som 5G ligger på gör att radiovågorna utifrån får svårare att nå in i fastigheterna, framför allt i moderna och energieffektiva hus. Därför kommer det i många fall att krävas inomhussystem med 5G-antenner för att möta behovet. Varför behövs 5G-täckning i fastigheterna? Vilka är alternativen? Hur kan fastighetsägare redan nu agera för att förbereda sina fastigheter? Och – när kommer 6G – och vad kommer det att innebära? Frågorna besvaras av Christian Wictorin, Smart City expert & Affärschef på Corporate Fiber.
Det är på Konsert & Kongress i Linköping du skaffar dig ett försprång in i fastighetsåret 2023 – säkra din plats här! (Utnyttja vår grupprabatt, gå tre betala för två, ange "3 för 2" i rutan Kampanjkod).

Under dagen bjuds det som vanligt på spaningar, trender, marknadsuppdateringar, analyser och en hel del inspiration från både välkända fastighetsprofiler som nya ansikten.

Moderator är den omtyckta och professionella moderatorn Åsa Lindell och hon har expertkommentator Ingemar Rindstig vid sin sida under dagen.

Se programmet här.

Se de medverkande talarna här.

Partnerföretag är: H2M.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är branschens egen mötesplats i Östergötlandsregionen. Dagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2023

Var: Konsert & Kongress, Linköping

När: 2 februari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5495 kronor exkl. moms 

Grupprabatt: 
Anmäl tre betala endast för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:Partner:

Se film från ett tidigare år: 

Mer från Fastighetssverige