Image
Tor Andersson, affärsenhetschef på Forsen.
Tor Andersson, affärsenhetschef på Forsen. Bild: Forsen

Fastighetskontoret tecknar nytt ramavtal med Forsen

Bolag Lagom till att Stadsmuseet i Stockholm öppnade efter en lång renovering tecknar Fastighetskontoret, Stockholms stad, ett nytt ramavtal med Forsen. – Ett trevligt bevis för att vi har nöjda kunder och kan erbjuda det de efterfrågar, säger Tor Andersson, affärsenhetschef i Stockholm.
Publicerad den 5 Juni 2019

Avtalet gäller projektering, projekt- och byggledning i kategorin "stora projekt". Ett nyligen avslutat uppdrag för Fastighetskontoret är Stadsmuseet i Stockholm som öppnade portarna för allmänheten den 27 april.

Fastighetskontoret förvaltar och utvecklar ett varierat och spännande bestånd om cirka 1 200 byggnader. Det spänner mellan allt från kontorsbyggnader, offentliga lokaler, idrottshallar, saluhallar och brandstationer till slott och herrgårdar och små torp på landet. De förvaltar även natur- och friluftsområden utanför kommungränsen och de flesta av stadens bergrum.

Ramavtalet är på 24 månader med möjlighet till förlängning. Forsen är ett av fem projektledningsföretag som Fastighetskontoret tecknat ramavtal med.

Relaterade artiklar

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY