Image
Tor Andersson, affärsenhetschef på Forsen.
Tor Andersson, affärsenhetschef på Forsen. Bild: Forsen

Fastighetskontoret tecknar nytt ramavtal med Forsen

Bolag Lagom till att Stadsmuseet i Stockholm öppnade efter en lång renovering tecknar Fastighetskontoret, Stockholms stad, ett nytt ramavtal med Forsen. – Ett trevligt bevis för att vi har nöjda kunder och kan erbjuda det de efterfrågar, säger Tor Andersson, affärsenhetschef i Stockholm.
Publicerad den 5 Juni 2019

Avtalet gäller projektering, projekt- och byggledning i kategorin "stora projekt". Ett nyligen avslutat uppdrag för Fastighetskontoret är Stadsmuseet i Stockholm som öppnade portarna för allmänheten den 27 april.

Fastighetskontoret förvaltar och utvecklar ett varierat och spännande bestånd om cirka 1 200 byggnader. Det spänner mellan allt från kontorsbyggnader, offentliga lokaler, idrottshallar, saluhallar och brandstationer till slott och herrgårdar och små torp på landet. De förvaltar även natur- och friluftsområden utanför kommungränsen och de flesta av stadens bergrum.

Ramavtalet är på 24 månader med möjlighet till förlängning. Forsen är ett av fem projektledningsföretag som Fastighetskontoret tecknat ramavtal med.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige