Image

Fastighetsägarnas förre chefsjurist till Landahl Advokatbyrå

Karriär Fastighetsägarnas förre chefsjurist Rune Thomsson är en av tre nya fastighetsjurister som rekryterats till Landahl Advokatbyrå.
Publicerad den 29 Augusti 2012
Rune Thomsson. Bild: Landahl Advokatbyrå. Bild: Landahl
Rune Thomsson. Bild: Landahl Advokatbyrå. Marianne Flyrin. Bild: Landahl Advokatbyrå. Bild: Landahl
Marianne Flyrin. Bild: Landahl Advokatbyrå. Fredrik Bonde. Bild: Landahl Advokatbyrå. Bild: Landahl
Fredrik Bonde. Bild: Landahl Advokatbyrå.

Tre nya jurister har anslutit sig till Landahl Advokatbyrå och två medarbetare har upptagits som delägare. I och med expansionen flyttar Landahl till ny adress. Från och med den 1 september träffas Landahls medarbetare i nya moderna lokaler på Rådmansgatan 40 i Stockholm.

Både förre chefsjuristen vid Fastighetsägarna Sverige, Rune Thomsson och förre chefsjuristen vid Lantbrukarnas Riksförbund, Fredrik Bonde, har anslutit sig till Landahl.

Vidare har advokat Marianne Flyrin, verksam främst inom mäklarjuridik och allmän fastighetsrätt kommit tillbaka till Landahl och nu som delägare. Marianne Flyrin var tidigare verksam på byrån mellan åren 2007 och 2010.

Två av byråns jurister har under sommaren inträtt som delägare. Dessa är Peter Degerfeldt, verksam inom främst entreprenad- och konsulträtt och Susanne Falk, verksam inom främst fastighetsrelaterad affärsjuridik och bostadsrätt.
Både Peter Degerfeldt och Susanne Falk var delvis föräldralediga när de inträdde som delägare. För Landahl är det viktigt att såväl anställda som delägare har möjligheter att kombinera familjeliv och arbete.

Landahl är inne i ett expansivt skede och har för närvarande 35 medarbetare. Av dessa är 24 jurister, samtliga specialiserade på bygg- och fastighetsrelaterad juridik.
Ytterligare rekryteringar är aktuella.

På Landahl skall Rune Thomsson vara verksam främst inom hyresrätt samt angränsande områden. Fredrik Bonde skall arbeta främst med frågor rörande markåtkomst och ägande, fastighetsbildning, miljörätt samt plan- och byggjuridik.
- Landahls prägel som nischbyrå för bygg- och fastighetsrelaterad juridik samt byråns goda namn och branschkunskap känns väldigt inspirerande, tycker både Rune Thomsson och Fredrik Bonde.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY