Image
Fasticon
Fasticon

Fasticon rekryterar trio

Karriär Fasticon förstärker organisationen inom samtliga affärsområden - rekrytering, bemanning och utbildning.
Publicerad den 20 September 2021

Anki Vistam har anställts som konsultchef, Caroline Lyngen som rekryteringskonsult och Alice Körnung som utbildningskoordinator.

Anki Vistam kommer närmast från rollen som konsultchef hos Sverek Bemanning och har tidigare arbetat som mäklare samt inom försäljning och service.

Rekryteringskonsult Caroline Lyngen arbetade senast som Group HR Manager hos Anicura. Hon har tidigare haft flera roller inom Manpower och har även erfarenhet från service och fastighetsbranschen.

Utbildningskoordinator Alice Körnung har nyligen avslutat studier vid Frans Schartaus Handelsinstitut och har tidigare arbetat som administratör och inköpare.

De har alla tillträtt sina tjänster.
– Jag är mycket glad att hälsa Caroline, Anki och Alice välkomna till Fasticon. De utgör ett värdefullt tillskott till organisationen och öppnar nya möjligheter för oss att skapa värde för kunderna. Vi befinner oss i en expansiv fas och stärker nu positionen som samhällsbyggnadssektorns ledande kompetenspartner, säger Henrik Olsson, vd, Fasticon.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills listar frågorna branschen ska hålla koll på 2023

Lista Fastighetsbranschen likt övriga delar av världen står inför en omställning på grund av all osäkerhet som präglat innevarande decenniet. Pandemi, krig och hög inflation har haft en enorm inverkan på branschen och förväntas få ringar på vattnet de kommande åren. Vad innebär detta för fastighetsbranschen på kort sikt? Fastighetssverige tog hjälp av Savills analyschef Maryrose David för att lista vad som kan vara värt att hålla utkik efter under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige