Image

Fasticon AB utser ny vd

Karriär Styrelsen för Fasticon AB har utsett Jörgen Sigvardsson till ny vd. Han kommer senast från Sweco.
Publicerad den 23 Augusti 2016
Jörgen Sigvardsson. Bild: Fasticon
Jörgen Sigvardsson.

– Marknaden ger uttryck för ett stort behov av rådgivning med utgångspunkt från en samlad syn på affärsutveckling, upphandling och förvaltning. Fasticon AB har inom dessa områden ett starkt varumärke och en stark position, både regionalt och nationellt, och kan därmed stödja kunderna i ett framgångsrikt och lönsamt fastighetsföretagande, säger Jörgen Sigvardsson.

Närmast kommer Jörgen Sigvardsson från Sweco och var dessförinnan under många år verksam på Pwc.

– Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Jörgen Sigvardsson som ny vd för Fasticon AB. Hans gedigna kännedom om vår bransch och mångåriga erfarenhet från konsultverksamhet kommer att vara till stor nytta både för våra kunder och för bolaget, säger Mikael Lundström, styrelseordförande.

Jörgen Sigvardsson tillträder den 1 september.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige