Image

Fasticon AB utser ny vd

Karriär Styrelsen för Fasticon AB har utsett Jörgen Sigvardsson till ny vd. Han kommer senast från Sweco.
Publicerad den 23 Augusti 2016
Jörgen Sigvardsson. Bild: Fasticon
Jörgen Sigvardsson.

– Marknaden ger uttryck för ett stort behov av rådgivning med utgångspunkt från en samlad syn på affärsutveckling, upphandling och förvaltning. Fasticon AB har inom dessa områden ett starkt varumärke och en stark position, både regionalt och nationellt, och kan därmed stödja kunderna i ett framgångsrikt och lönsamt fastighetsföretagande, säger Jörgen Sigvardsson.

Närmast kommer Jörgen Sigvardsson från Sweco och var dessförinnan under många år verksam på Pwc.

– Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Jörgen Sigvardsson som ny vd för Fasticon AB. Hans gedigna kännedom om vår bransch och mångåriga erfarenhet från konsultverksamhet kommer att vara till stor nytta både för våra kunder och för bolaget, säger Mikael Lundström, styrelseordförande.

Jörgen Sigvardsson tillträder den 1 september.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige