Image
Fabege skriver stort avtal i Solna Business Park.
Fabege skriver stort avtal i Solna Business Park. Bild: Fabege

Fabege skriver stort avtal i Solna Business Park

Uthyrning Fabege tecknar avtal med vitvaruföretaget BSH Home Appliances AB om nytt kontor och showroom för sina varumärken Bosch, Siemens, NEFF och Gaggenau i Solna Business Park. Sammanlagt handlar det om drygt 4 300 kvadratmeter i hörnet Svetsarvägen och avtalet sträcker sig över tio år.
Publicerad den 24 April 2024

BSH flyttar in i sina nya lokaler under sommaren 2025. Kontoret, varav 750 kvadratmeter showroom i entréplan, har högt i tak, stora fönsterpartier och öppna ljusgårdar. Det blir en modern och trivsam arbetsplats för BSH’s medarbetare och ett positivt tillskott till gaturummet.
– Vi är mycket glada över att BSH flyttar till oss och förstärker mixen av varumärken i området ytterligare. Vi ser fram emot att välkomna alla nya medarbetare till Solna Business Park, säger Johan Zachrisson, Affärsutvecklingschef på Fabege.

Fastigheten är certifierad enligt BREEAM-SE betygsnivå very good, vilket ställer höga hållbarhetskrav.
– För att förstärka företagskulturen och det interna samarbetet letade vi först och främst efter kontorsytor där alla fick plats på ett och samma våningsplan. I tillägg ville vi ha våra fyra showrooms samt outletbutiken i gatuplan med bra exponering ut. Dessa önskemål uppfyller vi med de nya lokalerna i Solna Business Park.

Tenant & Partner har agerat hyresgästrådgivare åt BSH.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige