Image

Fabege hyr ut 4 100 kvadratmeter i Solna

Uthyrning Fabege har tecknat avtal med Snow Software AB som flyttar sitt svenska huvudkontor till Solna Business Park.
Publicerad den 9 Januari 2017
Annons
Image

Parterna har tecknat ett grönt sjuårigt hyresavtal om cirka 4 100 kvadratmeter med en årshyra på drygt 11 miljoner kronor. Inflyttningen sker i februari 2018.

Snow Software utvecklar Software Asset Management-lösningar som hjälper företag att endast betala för de mjukvarulicenser som faktiskt används. I dag använder över 6 000 kunder från hela världen Snow Softwares lösningar och företaget har kontor i 18 länder. På det svenska huvudkontoret arbetar cirka 250 personer.

- Snow Software fortsätter att expandera och lockar ständigt nya medarbetare. I takt med att vi växer måste vi också förbättra, förändra och förnya vår arbetsplats, och på så sätt skapa de bästa förutsättningarna för att kunna fortsätta leverera på den höga nivå som krävs inom mjukvaruindustrin. Nu kommer vi tillsammans med Fabege att bygga ett kontor som andas samma känsla, energi och kultur som företaget, säger Peter Björkman, Chief Technology Officer.

Den snabba expansionstakten ledde till att Snow Software sökte större, moderna och flexibla lokaler med rum för fortsatt tillväxt. De lämnar därför Huvudsta nästa år och flyttar in på Svetsarvägen 15, mitt på Solna Business Parks huvudgata.

- Vi ser verkligen fram emot att få ett dynamiskt snabbväxande techbolag till området. Snow Software kommer att bidra positivt till den affärskultur som vi har här, säger Susanna Elvsén, marknadsområdeschef för Fabege i Solna Business Park.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY