Image

Fler aktörer till Solna Business Park

Uthyrning Nu i december flyttar Trafikverket projekt Mälarbanan till Solna Business Park. De har tecknat avtal om 1 750 kvadratmeter på Svetsarvägen 10.
Publicerad den 16 December 2016
Annons
Image

Trafikverkets enhet är en i raden av nya aktörer som bestämt sig för att förlägga sin verksamhet i Solna Business Park. Specialpedagogiska skolmyndigheten, Upphandlingsmyndigheten och Adtoox är andra som tecknat nya kontrakt om inflyttning till området.
 
Fabeges nya vision för stadsdelen som presenterades i början av hösten har väckt stort intresse och fått positivt genomslag i uthyrningsarbetet.  Visionen att skapa en tät stadsdel där medarbetare och företag befinner sig i en urban miljö med mycket människor i rörelse större delen av dygnet bygger bland annat på planer på 180 000 kvm nya kontor och 2000 nya lägenheter.
 
- Solna Business Park är redan idag ett attraktivt val för många företag, men det är klart att vår nya vision lockar nya aktörer. Det är inte bara den dynamiska miljön som väcker intresse utan många förvånas över det fantastiska kollektivtrafikläget. Det finns faktiskt ingen annan plats i Stockholm där tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg möts i en och samma knutpunkt, säger Susanna Elvsén, marknadsområdeschef Solna Business Park.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Boverket om investeringsstöden: "Ser inte vilka syften som uppnås med det här"

Bostäder Boverket bekräftar den mörka bild för utvecklare med investeringsstöd utanför storstadsregionerna som målades upp på Fastighetssverige i fredags, efter regeringens senaste ändring.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY