Image
Moraberg.
Moraberg. Bild: Eurocommercial Properties

Eurocommercial fyller upp i Moraberg

Uthyrning Eurocommercial fyller upp vakansen efter Expert-butiken i Moraberg.
Publicerad den 19 Augusti 2013

Eurocommercial har ingått avtal med Intersport som ska öppna sitt senaste
koncept i Experts gamla lokaler i Moraberg i Södertälje. Den nya butiken färdigställs just nu och i och med flytten till nästan dubbelt så stora lokaler kan Intersport nu även ge Södertäljeborna sitt senaste och största koncept.

Öppning är planerad till lönehelgen i september. I och med Intersports flytt öppnar Moraberg nu upp för en ny butik till området, något som endast har hänt tre gånger de senaste 13 åren.

- Vi är mycket nöjda med att Intersport väljer att satsa stort i Moraberg. Intersport har alltid varit framgångsrika i Moraberg och deras nya koncept kommer att stärka den redan mycket starka handelsplatsen ytterligare, säger Patrik Sörnell, Head of Asset Management på Eurocommercial.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson adderar nytt uppdrag: "Perfekt upplägg"

Karriär P-G Persson landar ett nytt fint uppdrag när han kliver in i Brixlys Advisory Board. För Fastighetssverige berättar den tidigare Platzer-vd:n om uppdraget, om sitt liv som styrelseproffs och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige