Image

Jula hyr i Södertälje

SVERIGE Eurocommercial Properties Sweden AB (ECP) har tecknat ett långsiktigt hyresavtal med postorderföretaget och butikskedjan Jula i deras handelsområde Moraberg i Södertälje.
Publicerad den 28 Januari 2008

Lokalen som är på cirka 3200 kvadratmeter ligger mellan Intersport och Plantagen och har fram tills nu varit uthyrd till Silvan. Valet av Jula som hyresgäst har skett med utgångspunkt i vad som kan stärka det befintliga utbudet i området ytterligare.

Jula har 23 varuhus runt om i landet och räknar med att växa med fem varuhus per år framöver. Entreprenör för ombyggnaden är PEAB. Ramböll ansvarar för byggledningen. Jones Lang LaSalle förvaltar Moraberg på uppdrag av ECP.

Moraberg är ett mycket starkt handelsområde och Eurocommercial planerar därför för fler investeringar i området under kommande år. Tillsammans med två av de befintliga hyresgästerna diskuteras en betydande utökning av deras butiksytor samtidigt som möjligheten för en till två helt nya aktörer utreds.

Handelsområdets popularitet hos kunderna har även medfört att Eurocommercial ser över möjligheterna för en uppgradering av trafikflödena i och kring området. Befintlig detaljplan medger ytterligare cirka 2500 kvadratmeter handelyta.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kommer inte bygga på spekulation"

Bolag Catena sitter på en stor projektportfölj. Men trots att man gjort ett rekordår håller man igen på projektstarter – särskilt under den tid det tar för hyresgäster att komma till beslut om lokalbehov och avtal, berättar vd Jörgen Eriksson under bolagets bokslutspresentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige