Image
Thomas Arvidsson och Linda Westersten
Thomas Arvidsson och Linda Westersten

Eurocommercial anställer duo till leasing

Karriär Leasingteamet på Eurocommercial stärks genom anställning av två nya leasing-managers, Linda Westersten och Thomas Arvidsson, som båda har anslutit till bolaget efter sommaren.
Publicerad den 9 September 2022

Linda Westersten kommer närmast från Vasakronan där hon arbetat som affärsutvecklare inom segmentet handel. Tidigare har hon arbetat på Gate46 med etablering och på Marimekko.
Thomas Arvidsson kommer närmast från en tjänst som leasing-manager på Citycon och har tidigare arbetat med etablering och projektledning på Clas Ohlson och Systembolaget.
– Det är mycket glädjande att vi får möjligheten att stärka vårt leasingteam med ytterligare två medarbetare med gedigen erfarenhet av både uthyrning av och etablering på kommersiella handelsplatser, säger Cecilia Jonkvist, Head of Leasing vid Eurocommercial.

Julia Forlini har sedan den 1 september flyttat över till Eurocommercials kontor i Paris och arbetar med leasing i Frankrike och Belgien.

Eurocommercials leasingteam består därmed av Cecilia Jonkvist, Linda Westersten, Thomas Arvidsson och Ulrika Bengtsson.

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Hovrätten: Skottlossning och termosbomber är inte skäl till vräkning

Juridik Besittningsrätten ska vara stark. Men hur stark får den vara? Den frågan kan man ställa sig efter Svea hovrätts dom där MKB försökt vräka en hyresgäst i Malmö. De boende i lägenheten har kopplingar till kriminella nätverk konstaterar både hyresnämnden och hovrätten. Trots det tolkas hyreslagstiftningen som att det inte går att vräka hyresgästerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige