Image
Thomas Arvidsson och Linda Westersten
Thomas Arvidsson och Linda Westersten

Eurocommercial anställer duo till leasing

Karriär Leasingteamet på Eurocommercial stärks genom anställning av två nya leasing-managers, Linda Westersten och Thomas Arvidsson, som båda har anslutit till bolaget efter sommaren.
Publicerad den 9 September 2022

Linda Westersten kommer närmast från Vasakronan där hon arbetat som affärsutvecklare inom segmentet handel. Tidigare har hon arbetat på Gate46 med etablering och på Marimekko.
Thomas Arvidsson kommer närmast från en tjänst som leasing-manager på Citycon och har tidigare arbetat med etablering och projektledning på Clas Ohlson och Systembolaget.
– Det är mycket glädjande att vi får möjligheten att stärka vårt leasingteam med ytterligare två medarbetare med gedigen erfarenhet av både uthyrning av och etablering på kommersiella handelsplatser, säger Cecilia Jonkvist, Head of Leasing vid Eurocommercial.

Julia Forlini har sedan den 1 september flyttat över till Eurocommercials kontor i Paris och arbetar med leasing i Frankrike och Belgien.

Eurocommercials leasingteam består därmed av Cecilia Jonkvist, Linda Westersten, Thomas Arvidsson och Ulrika Bengtsson.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige