Image

Ettelva rekryterar

Bygg/Arkitektur Ettelva Arkitekter rekryterar arkitekten Britt-Marie Jansson, närmast från Malung-Sälens kommun.
Publicerad den 22 November 2013
Britt-Marie Jansson. Bild: Ettelva
Britt-Marie Jansson.

Britt-Marie Jansson har mångåriga erfarenheter som arkitekt för bostads- och stadsbyggnadsprojekt hos kontor i Stockholm och även som arkitekt i Tyskland, Österrike och Italien under flera år. Hon har också en bakgrund som planarkitekt i kommunal verksamhet och kommer senast från Malung-Sälens kommun i Dalarna.

- Under våren har Ettelva Arkitekter genomfört en omorganisation, som är en del i arbetet med att möta marknadens ökade krav och företeget vilar nu på de fyra affärsområdena Bostad, Kommersiellt, Stadsbyggnad och Projektutveckling. Rekryteringen av Britt-Marie, som blir vår sjätte för i år stärker oss ytterligare i affärsområdet Stadsbyggnad, säger Anders Lindh, Vd på Ettelva Arkitekter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige