Image

Ettelva rekryterar tre

Karriär Ettelva Arkitekter förstärker kompetensen inom konverteringar av kulturhistoriska byggnader och BIM genom att rekrytera tre personer.
Publicerad den 10 Februari 2014
Från vänster Ivana Bilic, Wicktor Sevefjord och Lars Gezelius. Bild: Ettelva Arkitekter
Från vänster Ivana Bilic, Wicktor Sevefjord och Lars Gezelius.

Ettelva rekryterar Lars Gezelius som har stor erfarenhet av arbete med kulturhistoriskt värdefulla byggnader och ett stort intresse för detaljer. Han har bland annat gjort utredningar om hur Kirunas stadshus bör hanteras vid flytten av stadskärnan.

- Många av de högklassiga gamla byggnaderna är hotade och det finns en okunskap och därmed en respektlöshet kring hur de förvaltas. Kulturarvet är en ändlig resurs, och jag vill påvisa konstnärliga kvaliteter som är värda att bevara och som kanske inte alla ser, säger Lars Gezelius.

Man stärker samtidigt sitt team ytterligare inom BIM, Building Information Modeling. Wicktor Sevefjord har arbetat som byggnadsingenjör sedan 1989. Han är specialist på
BIM-modeller.

- Ettelva har välutvecklade kunskaper inom BIM och är dessutom ett riktigt trevligt kontor att arbeta på. Det märks att medarbetarna har ett stort förtroende för varandra, säger Wicktor Sevefjord.

Ivana Bilic är byggnadsingenjör med stort intresse för bostadsbyggande. Hon kommer närmast från Strategisk Arkitektur.

- Det är jättekul att börja jobba på Ettelva. På kontoret finns både en vilja att lära sig mer och dela med sig av sina kunskaper, säger Ivana Bilic.

Ettelva Arkitekter har nu 41 anställda.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige