Image
Flygfoto över Linköping
Flygfoto över Linköping Bild: Wikimedia commons

Emilshus förvärvar industrifastighet i Linköping av Vasaparken

Bolag Emilshus har förvärvat en fastighet i Lambohov i Linköping med nyproduktion av cirka 4 000 kvadratmeter lokaler för lätt industri. Ett 10-årigt hyresavtal avseende totala uthyrbara ytan har tecknats med Ionbond, ett bolag med högteknologisk produktion inom globala IHI Group.
Publicerad den 26 Maj 2023

Årligt hyresvärde uppgår till 5 miljoner kronor. Säljare är Vasaparken. Tillträde sker efter färdigställande, beräknat till halvårsskiftet 2024.

– Emilshus fortsätter att växa i Östergötland. Med lokaler för lätt industri och hyresavtal på lång kontraktstid passar fastigheten mycket väl in i bolagets portfölj, kommenterar Jakob Fyrberg, vd för Emilshus.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Polestar letar fastighetsägare till jätteetableringen på Hisingen

Göteborg När Fastighetssverige får tag i kommunstyrelsen ordförande Jonas Attenius (S) är han på väg över Hisingsbron, till den plats där 400-årsjubilieumet ska arrangeras. På samma plats som elbilsföretaget Polestar nu har fått en direktanvisning. Han säger att det här är startskottet för den stadsutveckling som kommer ske i Frihamnen. Nu startar försöken att hitta en lämplig partner och framtida fastighetsägare säger Polestars pressansvarige i Europa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige