Image

Einar Mattsson rekryterar från Ebab

Karriär I juni börjar Katarina Swedenborg som ny chef för affärsområdet Byggproduktion inom Einar Mattsson Byggnads AB. Senast kommer hon från Ebab, där hon de senaste sju åren arbetat i olika chefspositioner.
Publicerad den 15 April 2013
Katarina Swedenborg. Bild: Einar Mattsson Byggnads AB.
Katarina Swedenborg.

Katarina Swedenborg har också en bred erfarenhet från olika byggföretag och roller och har bland annat hunnit arbeta som snickare, entreprenadingenjör och projektchef. Hon har en utbildning från KTH.

- Katarina kommer genom sin breda erfarenhet från byggbranschen, både som yrkesarbetare, tjänsteman och beställare, att kunna tillföra mycket ny kunskap och nya perspektiv. Dessutom är hon en person som har dokumenterat starka ledaregenskaper och en god affärsförståelse, säger Mikael Anjou, vd för Einar Mattsson Byggnads AB.

- Jag ser väldigt mycket fram emot att få bidra till Einar Mattssons fortsatta utveckling; ett företag som jag uppfattar som stabilt och gediget, men ändå i ett spännande utvecklingsskede, säger Katarina Swedenborg, ny chef för Affärsområdet Byggproduktion.

- Katarina har helt rätt egenskaper för att kunna bidra i vår resa att nå nästa nivå, säger Mikael Anjou.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige