Image

Einar Mattsson bygger hyresrätter på Årstafältet

Bygg I första etappen till den nya stadsdelen Årstafältet har Einar Mattsson Projekt AB fått en markanvisning för 60 hyresrätter. Förarbetet kommer att påbörjas i början av 2012 med färdigställande under 2015. Markanvisningen är ett led i Einar Mattssons satsning på hyresrätter.
Publicerad den 24 Oktober 2011
Bild: Stockholm
Årstafältet (bilden är inte en illustration över Einar Mattssons bygge). Bild: Stockholm.se. Bild: Stockholm.se
Årstafältet (bilden är inte en illustration över Einar Mattssons bygge). Bild: Stockholm.se.

Einar Mattsson Projekt AB har fått en markanvisning om 60 hyresrättslägenheter i utvecklingsområdet Årstafältet, där 4 000 bostäder är planerade att uppföras i flera etapper. Första etappen är planerad att färdigställas under 2015. Förarbetet kommer att påbörjas på Einar Mattsson under 2012 med planerad byggstart 2013.
- I och med vår satsning på hyresrätter ser vi framemot det här projektet. Vårt mål när det kommer till hyresrätter är att färdigställa 150 hyresrätter per år, vilket gör oss än mer förväntansfulla att sätta igång, säger Per Jutner, vd för Einar Mattsson Projekt AB.

Utöver bostäder kommer den nya stadsdelen även rymma lokaler för service, handel och kontor och beräknas vara helt färdigställd 2030.
- Vi ser framemot att vara delaktiga i utvecklandet av Årstafältet som en ny stadsdel. Närheten till naturen och staden kommer skapa en trevlig boendemiljö och ett attraktivt läge, säger Per Jutner.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige