Image
Easy Depot fortsätter sin tillväxtresa och förhandlar nu bland annat om förvärv av över 30 nya fastigheter.
Easy Depot fortsätter sin tillväxtresa och förhandlar nu bland annat om förvärv av över 30 nya fastigheter. Bild: Easy Depot

Easy Depot förhandlar om förvärv av över 30 fastigheter

Bolag Fastighetsbolaget Easy Depot rekryterar Daniel Holmberg, med lång erfarenhet inom branschen, som projektledare på byggsidan för Easy Depot. En roll som bolaget anser blir allt viktigare när man nu växlar upp tempot och ligger i diskussion om över 30 fastighetsförvärv.
Publicerad den 21 Maj 2024
Lulu Gylleneiden, affärsutvecklingschef på Easy Depot. Bild: Easy Depot
Lulu Gylleneiden, affärsutvecklingschef på Easy Depot.

Fastighetsbolaget Easy Depot planerar att etablera 100-150 business parks inom sju år. Nu har man satt spaden i marken i Roserberg för en ny business park. Samtidigt planerar man för ytterligare en byggstart efter sommaren. Då i Uppsala. Men bolaget har blicken längre fram och förväntas snart presentera ytterligare förvärv. Utöver det förhandlar man om fyra fastighetsförvärv och har inlett dikussioner gällande ytterligare ett 30-tal.

– Vår första business park i Löddeköpinge är i drift och responsen har varit överväldigande positiv. Vi har bevisat att konceptet är efterfrågat på marknaden och följer våra expansionsplaner. Samtidigt som vi nu fått fin respons från kommun och näringsliv när vi satt spaden i marken i Rosersberg utanför Stockholm. Dessutom planerar vi för det samma i Uppsala och förhandlar om fler fastighetsköp på andra platser där vi snart förväntas vara i mål, säger Lulu Gylleneiden, affärsutvecklingschef på Easy Depot.

I och med tillväxtresan utökar Easy Depot nu sitt team genom att rekrytera en erfaren projektledare som ska leda byggsidan mot att nå expansionsmålet. Daniel Holmberg har en bakgrund som affärsutvecklare och projektledare på byggbolag som Skanska och Peab, men också från snabbväxande OBOS.
– Daniel kommer in med gedigen erfarenhet från stora byggbolag och en spännande tillväxtresa hos Obos. Det är en rekrytering som stärker oss i arbetet med att etablera 100-150 business parks inom sju till tio år, säger Lulu Gylleneiden.

Easy Depots koncept riktar sig mot småföretagare med kontors- och lagerbehov och sticker ut i branschen, bland annat genom att erbjuda hyreskontrakt utan bindningstider. Bolaget har skapat stort intresse både hos kommuner och från investerare. Den senast genomförda nyemissionen övertecknades och bolaget tog då in 80 miljoner kronor istället för de planerade 50.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige