Image
Kestutis Sasnauskas.
Kestutis Sasnauskas. Bild: Eastnine

Eastnine stöder Ukraina – stor donation till Röda Korset

Bolag Eastnine fördömer Rysslands invasion av Ukraina och visar sitt stöd för Ukraina genom, bland annat, en donation av 25 000 euro, cirka 250 000 kronor, till Röda Korset.
Publicerad den 28 Februari 2022

– Vi på Eastnine är bestörta och skakade av den pågående invasionen av Ukraina. Detta är omänskligt, ologiskt och hämtat från en parallell verklighet utan hänsyn till mänskligt lidande samt gällande lagstiftning och internationella överenskommelser. Vi, svenskar, ryssar, litauer och letter som arbetar på Eastnine, står tillsammans med Ukraina och visar det dels genom ekonomiskt bistånd, dels genom att vara beredda på att bidra med andra humanitära stödinsatser, säger Kestutis Sasnauskas, Eastnines vd.

Eastnine har skänkt 25 000 euro till Röda Korset i Litauen för humanitärt bistånd i Ukraina och är öppna för att bistå på andra sätt. Bolaget uppmanar de som bedriver organiserad humanitär stödverksamhet från Vilnius eller Riga att kontakta bolaget på info@eastnine.lt (Litauen) och info@eastnine.lv (Lettland) för att diskutera de behov som kan finnas.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige