Image
Kestutis Sasnauskas.
Kestutis Sasnauskas. Bild: Eastnine

Eastnine gör stor uthyrning i Vilnius

Uthyrning Eastnine har hyrt ut nära 2 300 kvadratmeter kontor i Vilnius till det estländska coworking-företaget Workland. Avtalet löper på sju år från sommaren 2022.
Publicerad den 24 Februari 2022

Worklands etablering av ett coworking-center i Eastnines fastighet 3Bures-1,2 i Vilnius är företagets femte etablering i Vilnius. Utöver det har Workland fyra center i Tallinn och ett vardera i Riga respektive Kaunas. Företaget har planer på att öppna ytterligare center i både Riga och Tallinn under 2022.
– Vi välkomnar Workland som hyresgäst i Vilnius och är säkra på att det nya centret Workland Bures kommer att attrahera många. Det senaste året har vi sett ett ökat behov av flexibilitet kring lokalernas storlek och utformning samt längden på hyresavtal, från framför allt mindre hyresgäster, säger Eastnines vd Kestutis Sasnauskas.

Efter att Workland har tagit de nya lokalerna, på femte våningen, i anspråk kommer fastigheten 3Bures-1,2 att ha en uthyrningsgrad på cirka 93 procent.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige