Image

DTZ anställer hemvändare

Karriär DTZ förstärker inom Capital Market och anställer Kristoffer Ultenius, som tidigare arbetat på DTZ, såväl inom occupier services som inom värdering.
Publicerad den 10 Oktober 2013

Kristoffer Ultenius kommer närmast från en tjänst som underwriter på GE Real Estate, där han arbetat med investeringar, förvärv samt kreditbeslut. Kristoffer är ytterligare en i raden av ”hemvändare” som DTZ anställer.

- Att många personer väljer att återvända till oss, är nog det bästa betyg DTZ kan få. Kristoffer var en mycket omtyckt konsult och medarbetare under många år på DTZ. Vi är därför väldigt glada att han nu väljer att återvända till oss med ännu mer kunskap och erfarenhet i bagaget. Med sin breda bakgrund, inom såväl fastighetstransaktioner, investeringar, värdering och hyresgästrepresentation, blir han ett viktigt tillskott för våra kunder inom Capital Markets, säger Mikael Fastén, transaktionschef på DTZ.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Saxborn: "Castellums aktieägare sitter i en guldsits"

Bolag Castellum redovisade en oväntat stark nettouthyrning under avslutningen av 2020 och vd:n Henrik Saxborn tycker det vittnar om en stor motståndskraft på den nordiska kontorsmarknaden. För Fastighetssverige berättar han mer om bolagets starka bokslut, hur han ser på konkurrensen kring Entra och varför Castellums aktieägare är i ett guldläge oavsett om Entra-affären slutförs eller inte.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY