Image
Diös utvecklar lokaler till Folkpools första satsning på fysisk butik i Umeå.
Diös utvecklar lokaler till Folkpools första satsning på fysisk butik i Umeå. Bild: Diös

Diös utvecklar lokaler åt Folkpool

Uthyrning Den rikstäckande pool- och spabadleverantören Folkfool öppnar sin första fysiska butik i Umeå. Butiken öppnar på Storabirk i närheten av centrala Umeå. Fastighetsägaren Diös färdigställer just nu de 450 kvadratmeter stora lokalerna.
Publicerad den 15 April 2019

Familjeföretaget Folkpool grundades 1968 och finns runt om i hela Sverige med marknadens största sortiment av pooler och spabad. Bolagets fokus är att erbjuda pooler och spabad genom ett rikstäckande nät av utbildade och kunniga återförsäljare.
– Det känns jätteroligt att välkomna populära Folkpool till våra lokaler. Det är också jättekul att vi kan möjliggöra för deras första fysiska butik i Umeå. Nu ser vi fram emot öppning, säger David Nygren, uthyrare, Diös.
– Genom en helt ny satsning för oss kommer vi stärka vår position som helhetsleverantör inom pool- och spabad. För oss är Umeå attraktiv som stad och vi tror starkt på utvecklingen i likhet med vad Diös gör. Vi är glada över vårt fina samarbete med Diös och se fram emot en varm och lång sommar med många dagar vid poolen, säger Erik Westman, platschef, Folkpool.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige