Image
Diös utvecklar Trionas lokaler i Borlänge.
Diös utvecklar Trionas lokaler i Borlänge. Bild: Diös

Diös utvecklar för Triona i centrala Borlänge

Uthyrning Diös påbörjar ett omfattande utvecklingsarbete av teknikföretaget Trionas lokaler på Borganäsvägen i centrala Borlänge. 60 Triona-medarbetare arbetar på Borlängekontoret.
Publicerad den 31 Augusti 2020

Målet är att skapa en levande och modern kontorsmiljö där Trionas medarbetare, kunder och samarbetspartners kan mötas och interagera på nya sätt. De nya lokalerna väntas stå klara i mars.

Triona är ett expansivt och innovativt företag som levererar IT-lösningar med anknytning till logistik- och infrastrukturrelaterad verksamhet. Verksamheten bedrivs i Sverige, Norge och Finland med kunder i såväl i som utanför Norden. Av bolagets totalt 150 anställda finns 60 medarbetare på kontoret i Borlänge som nu utvecklas till ett modernt kontorskoncept med människan i centrum efter ledorden samarbete, interaktion och lärande.

– Det känns fantastiskt roligt att fördjupa vårt samarbete med Triona och tillsammans utveckla deras nya kontorsmiljö. Lokalerna ligger i direkt anslutning till Högskolan som vi bygger mitt i centrala Borlänge, vilket innebär att vi får en perfekt mix av näringsliv och utbildning i ett och samma kvarter, Tobias Norestrand, förvaltare, Diös.

– Digitala möten är bra på många sätt men det händer något särskilt i fysiska möten mellan människor som vi vill ta tillvara på när vi nu förnyar vår kontorsmiljö. Tillsammans med Diös ser vi fram emot att skapa en arbetsplats våra medarbetare tycker är något extra, våra kunder trivs i och våra samarbetspartners blir inspirerande av. Att möjliggöra digitalisering av våra kunders verksamheter som hjälper dem att nå sina mål är det vi dagligen arbetar med och det nya kontoret blir vår lokala bas för våra konsulter och en stor del av Trionas produktutveckling, säger Mats Bayard, vd, Triona AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ola Serneke efter accepten: "Frågorna om Doxa har varit många"

Transaktioner Under måndagen färdigställdes det bud som nu gjort att Doxa har tagit över mer än 90 procent av Serneke Group. Ola Serneke säger till Fastighetssverige att det ska bli kul att komma in i ett nytt och större sammanhang.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige