Image
Diös utvecklar CWT:s lokaler i centrala Falun.
Diös utvecklar CWT:s lokaler i centrala Falun. Bild: Diös

Diös utvecklar CWT:s lokaler i centrala Falun

Bolag CWT – Business-to-Business-for-Employees (B2B4E) travel management-plattformen är ett expansivt bolag som fortsätter att växa i Falun. Nu är det klart att fastighetsägaren Diös totalutvecklar deras nya lokaler på två plan mitt i centrala Falun. Det nya kontoret väntas stå klart sommaren 2020.
Publicerad den 15 Februari 2020

CWT erbjuder innovativ teknologi och en effektiv, trygg och säker reseupplevelse. De hanterar över 100 000 resenärer per dag och hanterar omkring 100 events per dygn. Nu utökar de sin verksamhet i Falun och kommer att finnas på två plan mitt i centrum från och med juli 2020. Den växande efterfrågan på resenärens säkerhet gör att företaget ser goda chanser att fortsätta växa och rekrytera i framtiden.

– Vi ser mycket fram emot att påbörja utvecklingen av våra nya lokaler. För oss är läget och tillgängligheten viktig och i kombination med det kunna erbjuda nya lokaler till medarbetare är strålande. Vår strategi är att fortsätta vara framgångsrika och självklart hoppas vi på att kunna rekrytera fler medarbetare till oss. Vi är glada över att Diös tillgodoser våra behov vilket nu leder till den här fantastiska utvecklingen för oss, säger Mirka Videkling, Operations Manager Sweden, CWT.

– Det är riktigt roligt att vi nu växlar upp vårt samarbete med CWT, som är vår hyresgäst sedan länge. De nya lokalerna vi utvecklar, på bästa läge i centrala Falun, möjliggör deras fortsatta tillväxt. De är en viktig aktör för Falun, säger Elke Herbst, Förvaltare, Diös

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Tungviktare om popsegmentets tillväxt: "Annars kan vi lägga ner allt"

Bolag Samhällsfastigheter går som tåget och segmentet har stärkts ännu mer under coronakrisen. Under ett webbinarium ordnat av rådgivningsbolaget JLL berättade fyra av de tyngsta vd:arna inom segmentet om sin syn på branschens popsegment nummer ett. Hur resonerar SSB:s Ilija Batljan kring framtiden för social infrastruktur och hur ska Fredrik Brodins snart noterade Offentliga Hus fortsätta vinna andelar?

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY