Image

Diös polisanmäler före detta Norrvidden-anställd

Juridik Diös vd Christer Sundin har lämnat in en polisanmälan mot en före detta anställd i Norrvidden. Misstankarna rör ekonomiska oegentligheter.
Publicerad den 16 April 2012
Christer Sundin. Bild: Diös. Bild: Diös
Christer Sundin. Bild: Diös.

De ekonomiska oegentligheter som polisanmälan gäller ska ha skett under en tid före Diös köp av Norrvidden. Misstankarna väcktes av Diös i samband med en internkontroll i bolaget.

Den ekonomiska omfattningen går enligt Diös i dag inte att kommentera och så här långt riktas misstankarna endast mot en person.
– Det är en beklaglig situation för berörd part. En polisanmälan är gjord och nu får utredningen ha sin gång, säger Diös vd, Christer Sundin.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige