Image

Din Bostad hyr ut i Sundsvall

UTHYRNING Din Bostad AB har tecknat avtal med KFG Sverige ABs som flyttar in i ombyggda lokaler i centrala Sundsvall. Ombyggnaden av lokalerna som är på 500 kvadratmeter ligger i entréplan på Skolhusallén 9.
Publicerad den 14 Maj 2008

För Din Bostad innebär kontraktet att man fortsätter arbetet med att minska vakansgraden i företagets bestånd i Sundsvall.

KFG Sverige är en privat aktör på arbetsmarknaden som erbjuder enskilda tjänster och helhetslösningar inom HR-, rehabliterings- och jobbförmedlingssektorn. Företaget är i en expansiv fas, med planerade nyetableringar av konceptet KFG JOBBSTATION över hela landet.

- Vår ambition är att vara en flexibel och tillmötesgående hyresvärd till våra kunder och jag är tacksam att kunna tillhandahålla en praktisk lösning för KFG Sverige, säger Anette Melander, områdeschef Din Bostad i Sundsvall.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige