Image
Bild: Niclas Liedberg

De vann Sveriges Snyggaste Kontor 2012

Event Vinnaren i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor 2012 är Malmöföretaget Ideas, som på torsdagen prisades på Berns salonger i Stockholm. - Jag är superglad, jag trodde inte vi skulle vinna, det var så många kontor som var bra i år. Jag tror att en blandning av lekfullhet och snygg design gjorde att vi vann, säger Ideas grundare Tony Rydberg.
Publicerad den 23 November 2012
Ideas vann Sveriges Snyggaste Kontor 2012. Bilder: Pixprovider. Bild: undefined
Ideas vann Sveriges Snyggaste Kontor 2012. Bilder: Pixprovider. Bild: undefined
Bild: undefined
Bild: undefined
Bild: Pixprovider
Vinnaren Tony Rydberg på vinnarkontoret. Bild: Therese Aronsson
Vinnaren Tony Rydberg på vinnarkontoret. Sveriges Snyggaste Kontor prisades på Berns salonger i går. Från vänster: Juryordföranden Gert Wingårdh, Tony Rydbergs från Ideas, Lokalnytts vd och grundare Rolf Andersson, moderatorn Tilde de Paula och Oscar Rydberg från Ideas. Bild: Niclas Liedberg. Bild: Niclas Liedberg
Sveriges Snyggaste Kontor prisades på Berns salonger i går. Från vänster: Juryordföranden Gert Wingårdh, Tony Rydbergs från Ideas, Lokalnytts vd och grundare Rolf Andersson, moderatorn Tilde de Paula och Oscar Rydberg från Ideas. Bild: Niclas Liedberg.

Tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor arrangeras av Fastighetssveriges systermagasin Lokalnytt.

Vinnaren Ideas sitter i Jernhusens fastighet vid Centralstationen i Malmö. Kontoret har Ideas själva inrett – företaget har sina rötter i reklamvärlden och arbetar i dag med upplevelser i gränslandet mellan marknadsföring, design och inredning. Att skapa kontor är en stor del av deras verksamhet, men de arbetar även med offentliga installationer, privata hem och mässmonterlösningar.

På Ideas kontor har naturen flyttat in; gräsmattor, kor, moln och fågelkvitter blandat med en stor portion humor är grunden i Sveriges Snyggaste Kontor 2012.

- Inredningen speglar vår verksamhet och hjärtat är med. Vi funderade på vilka vi är och vad vi vill förmedla. Det har vi nog lyckats med, säger Oscar Rydberg på Ideas.

Juryns ordförande, stjärnarkitekten Gert Wingårdh, motiverade:
- Ideas har hittat den röda tråden. Med det gröna gräset och de betande kostolarna är kontoret allt annat än uppstyltat.

På andra plats kom Mojang AB i Stockholm och trea kom Forefront Consulting Group i Stockholm. Övriga finalister var Sehéler Network i Falköping och Screen Interaction i Stockholm.

Det var andra gången Lokalnytt genomförde tävlingen. Förra året vann Stockholmskontoret Dice. Prisutdelningen – förstapriset var en skulptur, föreställande ett rådjur, skapat av Ernst Billgren – ägde rum vid lunchtid i dag i samband med ett seminarium om kontorsmarknaden på Berns salonger i Stockholm.

I höst har företag över hela Sverige nominerat sina kontor till tävlingen på sajten www.sverigessnyggastekontor.se. Fem finalbidrag har röstats fram. En kvalificerad jury, under ledning av Gert Wingårdh, har sedan utsett de tre snyggaste kontoren.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nästa kvarter i Skeppsbron klart för start

Bygg/Arkitektur Under tisdagen blev det klart att ett flertal aktörer ska vara med och bygga nästa kvarter i Skeppsbron. Kvarteret är det första av tre i den västra delen av Skeppsbron, som stadsplaneringsföretaget Södra Munksjön planerar att sälja.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY