Image
Adam Cocozza, Susanna Roback och Roger Ekström utgör en panel som kommer diskutera aktuella frågeställningar på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 1 februari på Louis De Geer (Värmekyrkan) i Norrköping.
Adam Cocozza, Susanna Roback och Roger Ekström utgör en panel som kommer diskutera aktuella frågeställningar på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 1 februari på Louis De Geer (Värmekyrkan) i Norrköping.

De stora frågorna: publikens val

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Mot slutet av dagen på Branschens mötesplats i Östergötland kommer publiken att välja ut ett antal aktuella frågor som kommer att diskuteras av en kunnig panel.
Publicerad den 2 Januari 2018

I panelen möter vi Roger Ekström, vice vd, Fastighets AB L E Lundberg, Adam Cocozza, vd, Botrygg och Susanna Roback, fastighetschef på Lejonfastigheter.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland arrangeras den 1 februari på Louis De Geer (Värmekyrkan) i Norrköping.

Anmäl dig här.

Se/ladda ner hela programmet här och läs mer om de medverkande här.

Arrangörer är Näringsliv och tillväxt Linköping, Näringslivskontoret i Norrköping tillsammans med Fastighetssverige och Lokalnytt.

Som vanligt blir det ett högaktuellt program med allt från finansieringstrender, kontors-, handels- och bostadstema, vd-intervju och en hel del mer matnyttigt som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna och dragningarna möter du som vanligt nyckelpersoner från branschen. Det blir självklart också en hel del tid för mingel och nya kontakter.

Moderator är Lennart Ekdal.

Partnerföretag är Advokatfirman Glimstedt och Klövern.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2020

Var: Värmekyrkan, Holmentorget 3, Norrköping

När: 30 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Du kan läsa om 2019 års upplaga här. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Partners:
Se filmen från det senaste eventet här: 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY