Image

Analys i en skakig omvärld

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Trump som president, splittring i Europa, utvecklingen i Kina och Nordkorea – Branschens mötesplats i Östergötland den 1 februari inleds med en analys över det världsekonomiska läget. För analysen står SEB:s prognoschef Håkan Frisén.
Publicerad den 1 December 2017
Håkan Frisén. Bild: SEB
Håkan Frisén.

Håkan Frisén är sedan 2001 prognoschef på SEB. Han har tidigare tjänstgjort som chefsekonom på Landstingsförbundet, generaldirektör på Konjunkturinstitutet och departementsråd på Finansdepartementet. Den 1 februari står han på scenen på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland för att ge en analys över det makroekonomiska läget.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland arrangeras den 1 februari på Louis De Geer (Värmekyrkan) i Norrköping.

Anmäl dig här. (Boka tidigt-rabatt, 4 för 3, gäller till och med 15 december)

Arrangörer är Näringsliv och tillväxt Linköping, Näringslivskontoret i Norrköping tillsammans med Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt.

Som vanligt blir det ett högaktuellt program med allt från finansieringstrender, kontors-, handels- och bostadstema, vd-intervju och en hel del mer matnyttigt som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna och dragningarna möter du som vanligt nyckelpersoner från branschen. Det blir självklart också en hel del tid för mingel och nya kontakter.

Moderator är Lennart Ekdal.

Partnerföretag är Advokatfirman Glimstedt och Klövern.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2020

Var: Värmekyrkan, Holmentorget 3, Norrköping

När: 30 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Du kan läsa om 2019 års upplaga här. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Partners:
Se filmen från det senaste eventet här: 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY