Image
Fastighetsmarknadsdagen Borås
Håkan Frisén analyserar det makroekonomiska läget på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 15 april.

Borås: Coronavirus, presidentval – hur påverkar omvärlden?

Fastighetsmarknadsdagen Borås Låga räntor, stundande amerikanskt presidentval – och ett oroväckande Coronavirus. Samtidigt en hotande klimatkris. Hur ska vi sovra i all information? Vart är världen på väg? Missa inte SEB:s prognoschef Håkan Frisén på Fastighetsmarknadsdagen Borås.


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Ingemar Rindstig, Håkan Frisén och Mikael Söderlundh serverar matnyttiga analyser på Branschens mötesplats i Östergötland den 30 januari i Värmekyrkan på Louis De Geer i Norrköping.

Östergötland: Omvärldsanalys – förutsättningar för fastighetsmarknaden

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 30 januari arrangeras 2020-talets första fastighetskonferens i regionen – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland – i Värmekyrkan på Louis De Geer i Norrköping. Dagen inleds med ett rejält analyspass där du får koll på läget såväl internationellt som nationellt – kort sagt får du de viktigaste verktygen för att bedriva framgångsrik fastighetsverksamhet framöver.


"Det är börspositivt"

Bolag | PLAY Håkan Frisén om Donald Trumps effekt på den amerikanska ekonomin – hur påverkas börsen och vilken innebörd får det för svenska bolag som gör affärer med USA? Dessutom berättar SEB:s prognoschef vad han tror att ett Frankrikedominerat EU kan betyda för Sverige.


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland

Analys i en skakig omvärld

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Trump som president, splittring i Europa, utvecklingen i Kina och Nordkorea – Branschens mötesplats i Östergötland den 1 februari inleds med en analys över det världsekonomiska läget. För analysen står SEB:s prognoschef Håkan Frisén.


Fastighetsmarknadsdagen Stockholm
Håkan Frisén, Tomas Ernhagen och Tor Borg möts i ett samtal om makroekonomi och förutsättningarna för fastighetsmarknaden på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel den 17 november.

Tung ekonom-trio till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm På Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm kommer tre av Sveriges tyngsta ekonomer att diskutera makroekonomi och förutsättningarna för fastighetsmarknaden.