Image
Måns Norlin talar om möjligheter i framtidens digitaliserade samhälle i Borås den 15 april.
Måns Norlin talar om möjligheter i framtidens digitaliserade samhälle i Borås den 15 april. Bild: WSP

Borås: Framtidens digitaliserade samhälle

Fastighetsmarknadsdagen Borås Det sägs att den digitala utvecklingen aldrig kommer att gå så långsamt som nu. Hur lever vi våra liv i framtiden och vad betyder detta för näringslivet och fastighetssektorn. Missa inte digitaliserings- och innovationsinspiratören Måns Norlin på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 15 april!
Publicerad den 11 Mars 2020

Måns Norlin är inriktad på digitalisering, innovation och elektrifiering. Han driver eget konsultbolag och var tidigare ansvarig för innovationer och hållbar samhällsplanering på WSP. Han har även bland annat varit politiskt sakkunnig på Näringsdepartementet och arbetat på Boverket. Han har en master i digitalisering och forskarexamen i planering.

På Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress den 15 april fokuserar Måns Norlin på framtidens digitala och elektrifierade stad. Samhället, näringslivet och vårt sätt att leva förändras och kommer att göra det ännu snabbare i framtiden. Hur får vi grepp om framtiden? Vad betyder utvecklingen för samhällsbyggnadssektorn och fastighetsbranschen? Vilka nya lösningar, affärsmodeller och möjligheter finns bakom hörnet?

Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar Fastighetsmarknadsdagen Borås tillsammans med näringslivsenheten i Borås stad.

Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig här. Till och med på fredag kan du anmäla tre personer från ditt företag och bara betala för två.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Borås 2023

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 30 maj 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:https://fastighetssverige.se/Mer från Fastighetssverige