Image
P-O Skoog, Lisa Lagerén och Charlotte Vikström medverkar i temat om kontors- och handelsfastigheter på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 1 februari på Louis De Geer (Värmekyrkan) i Norrköping.
P-O Skoog, Lisa Lagerén och Charlotte Vikström medverkar i temat om kontors- och handelsfastigheter på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 1 februari på Louis De Geer (Värmekyrkan) i Norrköping.

Fokus på kontor och handel

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland På Branschens mötesplats i Östergötland den 1 februari blir det ett stort tema om marknaderna för kontors- och handelsfastigheter.
Publicerad den 12 December 2017
P-O Skoog, Lisa Lagerén och Charlotte Vikström medverkar i temat om kontors- och handelsfastigheter på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 1 februari på Louis De Geer (Värmekyrkan) i Norrköping. P-O Skoog, Lisa Lagerén och Charlotte Vikström medverkar i temat om kontors- och handelsfastigheter på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 1 februari på Louis De Geer (Värmekyrkan) i Norrköping.

Temat inleds med en analys över marknaderna för kontors- och handelsfastigheter. Därefter kommer Lisa Lagerén, chefsanalytiker på RSD Retail, med spaningen Renässans för citynära handel?
Och så avslutas temat med den lite spetsiga frågan Behöver vi egentligen kontor? För presentationen står Castellums affärsutvecklare och kontorsexpert Charlotte Vikström.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland arrangeras den 1 februari på Louis De Geer (Värmekyrkan) i Norrköping.

Anmäl dig här. (Boka tidigt-rabatt, 4 för 3, gäller till och med 15 december)

Arrangörer är Näringsliv och tillväxt Linköping, Näringslivskontoret i Norrköping tillsammans med Fastighetssverige och Lokalnytt.

Som vanligt blir det ett högaktuellt program med allt från finansieringstrender, kontors-, handels- och bostadstema, vd-intervju och en hel del mer matnyttigt som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna och dragningarna möter du som vanligt nyckelpersoner från branschen. Det blir självklart också en hel del tid för mingel och nya kontakter.

Moderator är Lennart Ekdal.

Partnerföretag är Advokatfirman Glimstedt och Klövern.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2020

Var: Värmekyrkan, Holmentorget 3, Norrköping

När: 30 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Du kan läsa om 2019 års upplaga här. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Partners:
Se filmen från det senaste eventet här: 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY