Image

Topp-politikerna om regionens utmaningar och möjligheter

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 1 februari nästa år möts branschen på Louis De Geer (Värmekyrkan) i Norrköping. Som öppning av dagen pratar Linköpings och Norrköpings starka politiker om regionens möjligheter och utmaningar.
Publicerad den 21 November 2017
Kristina Edlund (S). Bild: Socialdemokraterna
Kristina Edlund (S). Kikki Liljeblad (S). Bild: Norrköpings kommun
Kikki Liljeblad (S).

Östergötlandsregionen har utvecklats starkt de senaste åren och målsättningen är att ha en halv miljon invånare och 220 000 arbetsplatser år 2030.Vilka är utmaningarna för att åstadkomma detta? Och vilka är regionens största möjligheter? Om detta kommer Kristina Edlund (S), kommunstyrelsens ordförande i Linköping och Kikki Liljeblad (S), kommunalråd i Norrköping att prata på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 1 februari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland arrangeras på Louis De Geer (Värmekyrkan) i Norrköping. Nästa år är det sjätte gången heldagsseminariet hålls.
Arrangörer är Näringsliv och tillväxt Linköping, Näringslivskontoret i Norrköping tillsammans med Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt.

Som vanligt blir det ett högaktuellt program med allt från finansieringstrender, kontors-, handels- och bostadstema, vd-intervju och en hel del mer matnyttigt som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.
I de olika panelerna och dragningarna möter du som vanligt nyckelpersoner från branschen. Det blir självklart också en hel del tid för mingel och nya kontakter.

Moderator är Lennart Ekdal.

Anmäl dig här. (Boka tidigt-rabatt, 4 för 3, gäller till och med 15 december)

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2020

Var: Värmekyrkan, Holmentorget 3, Norrköping

När: 30 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Du kan läsa om 2019 års upplaga här. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Partners:
Se filmen från det senaste eventet här: 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY