Image

De leder Stora Bostadsdagen

Stora Bostadsdagen Mia Odabas, professionell moderator med bakgrund som ekonomijournalist, leder Stora Bostadsdagen tillsammans med Evidensgruppens vd Ted Lindqvist, som agerar expertkommenator.
Publicerad den 1 Februari 2018
Mia Odabas Mia Odabas Ted Lindqvist Bild: Evidens
Ted Lindqvist

Mia Odabas är utbildad ekonomijournalist med handelsexamen. Hon har skrivit för bland annat Svenska Dagbladet, Dagens Industri och Veckans Affärer. Hon driver verksamheten Smarta samtal och medverkar ofta på företagskonferenser och bolagsstämmor. Med 15 års erfarenhet av modererande har hon förmågan att skapa unika möten på scen.

Den 14 februari leder hon Fastighetssveriges heldagsseminarium Stora Bostadsdagen på Clarion Hotel Sign, tillsammans med Ted Lindqvist, vd och partner på analys- och rådgivningsföretaget Evidensgruppen, som är specialiserat på den nordiska fastighetsmarnaden.

Du hittar hela programmet till Stora Bostadsdagen här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Vinterträdgården, ingång från Stallgatan)

När: 19 oktober, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.
(Anmälan är bindande)


Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken efter valet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?
Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:https://fastighetssverige.se/


Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige