Image

De köpte i Örnsköldsvik

Transaktioner Arkenaffären i Örnsköldsvik var värd 338 miljoner kronor. Tio investerare ligger bakom köparen Nya Arken AB.
Publicerad den 4 April 2014

Arken-fastigheten som kommunen har sålt är 28 000 kvadratmeter stor och har ett 70-tal olika hyresgäster.

- Vi har jobbat med den här affären längre. Det har varit en stor affär för över 338 miljoner kronor. På tisdagen hade vi skrivit alla handlingar, och det gjorde vi efter en resa som har varit en intressant och lärorikt. Nu ska vi förvalta den här fastigheten med högre engagemang än kommunen, säger Nicklas Nyberg på Nybergs fastigheter, en av investerarna, till Allehanda.se.

De tio investerarna är, enligt tidningen: Nybergs Fastigheter & Förvaltning AB, Länsförsäkringar i Västernorrland AB, Kavelvägen Invest AB, Malux Holding AB, Stimor Invest AB, OK Örnsköldsvik Ekonomisk förening, AHAB Ställningar och Väderskydd AB, Å.G Fastigheter AB, Anders Nyberg och Christer Svanholm.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige