Image

Cykloteket till Torsplan

Uthyrning Cykloteket flyttar in på 553 kvadratmeter i det nya kontors- och handelshuset Torsplan i Hagastaden, Stockholm. Nu är endast en butikslokal i fastigheten ledig.
Publicerad den 3 April 2014
Torsplan. Bild: NCC
Torsplan.

NCC har sålt Torsplan till KLP Fastigheter AB som tillträdde i december 2013. NCC ansvarar dock fortfarande för uthyrningen.

- Vi ser fram mot att flytta verksamheten i Hagastaden till en ny och inspirerande butikslokal för våra kunder. Hagastadens handelsplats är rätt läge för oss och här skapar vi tillsammans med NCC en butik där verksamheten kan möta marknaden på bästa sätt, säger Ted Kottulinsky vd för Cykloteket.

I april 2014 öppnar Cykloteket butiken i fastigheten Torsplan där man hyr cirka 553 kvadratmeter butiksyta på Gävlegatan. I och med detta avtal finns endast en butikslokal på Solnavägen om 733 kvadratmeter ledig. Sedan tidigare är hela kontorsytan om 22 000 kvadratmeter uthyrd.

- Vi är stolta över att Cykloteket har valt att etablera sig i Torsplan. När ett sådant starkt varumärke väljer att stanna kvar i Hagastaden blir det än en gång tydligt att vi är många aktörer som ser potentialen i området, säger Olle Forsberg, regionchef på NCC Property Development.

Axfood, Mekonomen, Structor, Inspektionen för vård och omsorg, Max Hamburgerrestaurang, Systembolaget och Hemköp är några av de företag som valt att etablera sig i Torsplan.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige