Image

Coworking-plattform i samarbete med Aspelin Ramm

Bolag Wrkat och Aspelin Ramm Fastigheter inleder ett samarbete som syftar till att utveckla förutsättningar för Coworking, där fokus ligger på hållbart nyttjande av lediga ytor och att skapa möten mellan människor. Samarbetet innebär att Aspelin Ramm uppmuntrar sina hyresgäster att upplåta ledig yta till coworking i sina lokaler. Vidare ska samarbetet leda till ett kreativt utbyte av kunskap och inspiration för att utveckla båda företagens verksamheter gällande hållbarhet och coworking.
Publicerad den 26 November 2018
Suad Januzi. Suad Januzi. Lennart Karlsson. Bild: Aspelin Ramm
Lennart Karlsson.

- Vi ser fram emot att arbeta med Aspelin Ramm och vara ett digitalt verktyg i bolagets hållbarhetsarbete samtidigt som vi skapar mervärde för deras hyresgäster. Tillsammans med Wrkat kan Aspelin Ramm skapa flexibilitet och samverkan mellan hyresgäster och agera förebild gällande hållbarhet inom branschen, säger Suad Januzi.

- Med hjälp av Wrkat kan vi skapa flexibilitet för våra befintliga hyresgäster att växa inom vårt bestånd samtidigt som vi uppmuntrar våra hyresgäster att nyttja lokalen på ett ansvarsfullt och hållbart sätt, säger Lennart Karlsson, vd på Aspelin Ramm.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige