Image
Furan 2, Nyköping.
Furan 2, Nyköping. Bild: Corem

Corem tecknar tioårigt hyresavtal i Nyköping

Uthyrning Corem har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Vittraskolorna, som är en del av Academedia, avseende en nybyggd skola om 3 685 kvadratmeter i Nyköping. Inflyttning i den nya skolan, som kommer att uppföras nära Nyköpings centrum, beräknas att ske under höstterminen 2024.
Publicerad den 20 April 2023

– Det är mycket glädjande att vi nu kan bygga upp en ny och modern skola för elever och personal på samma plats som den tidigare skolan brann ner sommaren 2021, säger Johanna Åndberg, affärsenhetschef på Corem i Nyköping.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige