Image

Corem hyr ut i Norrköping

Uthyrning Corem hyr ut sammanlagt 5 600 kvadratmeter i fastigheten Stålet 3 i Norrköping.
Publicerad den 21 Oktober 2013
Annons
Image
Eva Landén. Bild: Corem Property Group
Eva Landén.

Casall Sports Products AB har tecknat ett drygt sjuårigt avtal om 2 900 kvadratmeter, varav 2 500 kvadratmeter är lager och 400 kvadratmeter är kontor/showroom.

Alltransport i Östergötland AB har tecknat ett sexårigt avtal om 2 700 kvadratmeter, varav 2 500 kvadratmeter lager samt 200 kvadratmeter kontor.

I fastigheten hyr sedan tidigare bland annat Holmen Skog och Rydells Blommor.

Det sammanlagda hyresvärdet för nyuthyrningarna uppgår till cirka 20 miljoner kronor.

- Vi har genomfört ett omfattande utvecklingsarbete i denna lagerfastighet och kan konstatera att marknaden nu efterfrågar denna typ av sammanhängande och flexibla ytor med närhet till E4. Vi välkomnar två etablerade och välrenommerade aktörer, säger Eva Landén, vd på Corem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY