Image

Corem hyr ut i Katrineholm

Uthyrning Corem bygger om gamla kontorslokaler till skollokaler och hyr ut 2 340 kvadratmeter till Kunskapsskolan i Katrineholm.
Publicerad den 24 Februari 2012
Annons
Image

Den aktuella fastigheten är Rådmannen 3 i Katrineholm. Det sammanlagda kontraktsvärdet uppgår till 53 miljoner kronor och inflyttning sker i augusti 2012.
- Det är glädjande att vi lyckats teckna ett långt hyresavtal med Kunskapsskolan som är en etablerad aktör. Skolan blir Katrineholms största friskola och vi ser fram emot det kommande samarbetet med att konvertera lokalerna för deras ändamål och att ha dem som hyresgäster i fastigheten, säger Jerker Holmgren, fastighetschef på Corem.

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya heta aktörer till Vasakronan i Göteborg

Uthyrning Följer upp uthyrning till Uniqlo med två nya väletablerade retailers i Kompassen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY