Image
Fastigheten Borgarfjord 4 i Kista kallas också för Time Building.
Fastigheten Borgarfjord 4 i Kista kallas också för Time Building. Bild: Corem

Corem fyller på i Kista

Uthyrning Corem har tecknat ett treårigt hyresavtal med det globala outsourcingföretaget Transcom avseende ett 1 067 kvadratmeter stort kontor i fastigheten Borgarfjord 4 i Kista. Tillträdet är planerat till första kvartalet 2025.
Publicerad den 17 Oktober 2024

Transcom har sedan tidigare sin kundserviceverksamhet i Kista och ser nu fram emot nya, fräscha lokaler:
– Kista erbjuder många fördelar. Med utmärkta kommunikationer och närhet till Arlanda är det en strategiskt smart placering. Här finns också ett starkt rekryteringsunderlag, och vi ligger nära flera av våra samarbetspartners, vars huvudkontor är belägna i Kista eller i närområdet. Corem har förstått våra behov på ett utmärkt sätt och erbjuder en konkurrenskraftig lösning med fullservice som stämmer väl överens med våra behov, säger Markus Mauritzon, Managing Director, Nordics & Baltics på Transcom.

Fastigheten, även kallad Time Building, är en populär fullservicefastighet i centrala Kista, där bland andra Zymatic, Halton och Terravis etablerat sig under året.
– Vi är glada att kunna välkomna Transcom till funktionella lokaler i Time Building, en fastighet som bland annat erbjuder moderna kontor, inspirerande loungeyta och restaurang, säger Anna Lidhagen-Ohlsén, fastighetschef på Corem.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Tyngsta rekryteringarna under Q3

Karriär Flera bolag har stärkt sina trupper med nyrekryteringar till tunga poster. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste rekryteringar under tredje kvartalet 2024.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige