Image

Concent väljer Sandell Sandberg i Trosa

Bostäder Sandell Sandberg utvecklar nästa bostadsprojekt för Concent i Tureholm i Trosa. Projektet består av cirka 90 småhus och tolv lägenheter i ett strategiskt läge, direkt i anslutning till nya ”Förbifart Trosa”.
Publicerad den 4 April 2016
Concent väljer Sandell Sandberg för utvecklingen av bostäder i Trosa. Bild: Concent
Concent väljer Sandell Sandberg för utvecklingen av bostäder i Trosa.

Området som ska bebyggas är till stora delar fortfarande öppen ängsmark. Concent och Sandell Sandberg planerar att utveckla en varierad bostadsammanställning med små, smarta villor, kedjehus/radhus och flerbostadshus.

– Bebyggelsen i Tureholm, Trosa som vi planerar, hämtar sin inspiration från den småskaliga och tydliga träbebyggelsen som finns inne i Trosa. Vi har valt att jobba med en träarkitektur som varierar uttryck och kulör och stadigt förankrar sig i terrängen. Jag ser fram emot att se detta projekt förverkligas, säger Thomas Sandell på Sandell Sandberg Arkitekter AB.

Målsättningen är att påbörja bygget under första kvartalet 2017.

– Det är viktigt för oss att vi kan lämna ifrån oss något som vi är nöjda med och som håller en hög kvalitet. Det har krävts en noggrann detaljplanering och vi är mycket nöjda med resultatet, berättar Michel Fatehnia på Concent.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Det här händer hos coworkingföretaget United Spaces

Bolag United Spaces ägs av Castellum och tillhandahåller flera anläggningar för coworking över landet. Fastighetssverige diskuterar med företagets vd Yvonne Sörensen Björud. Vi frågar hur det ser ut med nyetableringar och hur hon tycker att kontorsmarknaden är nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY