Image

Colliers rekryterar från PwC

Karriär Colliers har rekryterat en projektledare till Göteborgskontoret. Han ska arbeta med transaktioner och kommer närmast från PwC.
Publicerad den 5 Maj 2011
Joachim Svedberg. Bild: Colliers. Bild: PWC
Joachim Svedberg. Bild: Colliers.

Joachim Svedberg blir ny projektledare på transaktionssidan på Colliers i Göteborg.
Han kommer närmast från PwC där han har varit rådgivare/projektledare inom fastighetstransaktioner.

Tidigare har han arbetat för bland andra Newsec och NCC Property Development.

Colliers anställde nyligen också Joakim Grunditz som analytiker på transaktionssidan. Sammanlagt arbetar åtta personer med transaktioner på Colliers i Stockholm, Göteborg och Malmö,och inom kort planerar man att tillsätta en affärschef inom transaktion.

- Transaktioner är ett av de affärsområden vi stärker upp eftersom vi är i en stor utvecklingsfas inom transaktionsuppdrag. Vi är otroligt glada för de nya rekryteringarna och med dem stärker vi vår position på marknaden. Colliers har nu en stark transaktionsavdelning som arbetar i alla större orter men som framförallt har lokal förankring i Stockholm, Göteborg och Malmö, säger Dan Törnsten, vd på Colliers International.


Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY