Image
Philip Kouvatsis.
Philip Kouvatsis. Bild: Colliers

Colliers expanderar inom Capital Markets

Bolag Colliers expanderar och förstärker med en ny senior medarbetare inom Capital Markets.
Publicerad den 1 Mars 2022

Philip Kouvatsis har rekryterats som Senior Analyst, Associate Director till affärsområdet Capital Markets med placering i Stockholm. Han kommer senast från en roll som Senior Analyst på TAM Group och har dessförinnan arbetat på Real Competence, Loqum samt Vasakronan.
– Jag är väldigt glad att Philip valt att komma till oss på Colliers. Philip blir ett mycket starkt tillskott till vårt professionella team inom Capital Markets och som bolag fortsätter vi att hålla ett högt tempo med en tydlig tillväxtstrategi. Det är också mycket glädjande att vi sedan april förra året lyckats rekrytera hela 25 nya professionella medarbetare vilket är ett bevis för styrkan i vårt erbjudande och den nya plattform vi nu bygger, säger Daniel Gorosch, vd och Head of Capital Markets på Colliers Sverige.
– Det känns oerhört spännande att ansluta till Colliers och jag ser fram emot att vara med på resan till att bli en av de främsta rådgivarna i fastighetsbranschen. Jag hoppas kunna bidra med mitt affärssinne och analytiska förmåga för att skapa värde åt Colliers kunder, säger Philip Kouvatsis.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 60-tal experter och genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Debt Advisory, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får p...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige