Image
Salla Suonperä.
Salla Suonperä.

Citycon internrekryterar Salla Suonperä som ny nordisk direktör för specialty leasing

Karriär Citycon har utsett Salla Suonperä som direktör för Specialty Leasing Nordic. Salla får ansvaret för att utveckla möjligheterna inom specialty leasing på nordisk nivå inom Citycon och bidra med tillväxt vad gäller hyresgäster i alla centrum i Norden och Baltikum.
Publicerad den 24 Augusti 2022

Salla Suonperä har tillträtt sin nya tjänst som Director Specialty Leasing Nordic den 15 augusti 2022. Hon kommer närmast från rollen som Commercial Development Manager på Citycon och hon kom till företaget för nio år sedan som en del av Citycons traineeprogram.

– Jag ser fram emot att ta mig an en ny utmaning på Citycon. Det finns en god grund för fortsatt tillväxt för specialuthyrning. Jag ser fram emot att arbeta med ett starkt team som hjälper hyresgäster att dra nytta av de möjligheter som finns i våra centrum, säger Salla Suonperä, Director Specialty Leasing Nordic.

Citycon äger 35 center i Norden och Baltikum med 120 miljoner besökare varje år, vilket innebär goda möjligheter inom specialuthyrning.

– Specialuthyrning är ett strategiskt satsningsområde för Citycon och jag är mycket glad att Salla nu leder laget. Hon har varit en del av Citycon-familjen i flera år och har bevisat sin talang i olika roller. Salla är rätt person då specialuthyrning hjälper hyresgästerna att växa, samt ger atmosfär och fler besökare till våra centra, säger Jussi Vyyryläinen, Vice President Leasing på Citycon.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige