Image
Lars Angwald, Martin Svärd och Oskar Malmén.
Lars Angwald, Martin Svärd och Oskar Malmén. Bild: Cernera

Cernera stärker ledningen

Bolag Oskar Malmén tar rollen som vice vd i Cernera Fastigheter.
Publicerad den 25 Februari 2022

Cernera Fastigheter, med huvudkontor i Borås, är mitt i en snabb expansion med målet att bli en större nationell fastighetsutvecklare. Under de senaste två åren har Cerneras organisation vuxit och projekten blivit fler. Nu förstärker Cernera ledningen genom att utöka till en ledartrio bestående av vd:n Lars Angwald och två vice vd:ar i Martin Svärd, med fokus på finansfrågor, och Oskar Malmén, med fokus på affärs- och projektutveckling.

Oskar Malmén är ett bekant ansikte för Cernera då han under det senaste året verkat i rollen som affärsutvecklingschef parallellt med sin anställning som Investment Manager i ägarbolaget Uddetorp Invest.
– Jag är glad över förtroendet som Cernera ger mig och ser fram emot att kombinera mitt affärsfokus med att också vidareutveckla vår projektverksamhet. Jag tror att min erfarenhet av ledarskap och utveckling av affärer kommer att kunna bidra till en fortsatt stark tillväxt, säger Oskar Malmén.

Med flertalet vunna markanvisningstävlingar och förvärv runt om i Sverige har Cernera under senaste tiden ökat sin närvaro på flera orter. Genomförda fastighetstransaktioner, både försäljningar och förvärv, under det senaste året är en del av bolagets tillväxtstrategi.
– Under kommande år kommer vi att fortsätta att växa i en ännu snabbare takt och det ställer höga krav på vår organisation. Vi har stor nytta av att få in ytterligare kompetens kring såväl transaktioner som utveckling av affären i ledningen, säger Lars Angwald.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteförvärvet – så vill Folksamgruppen fortsätta växa sin fastighetsportfölj

Bolag En av årets största affärer är ett faktum när Folksamgruppen, genom KPA Pension, köper Vasahuset i centrala Stockholm för tre miljarder kronor. Lars Johnsson, fastighetsdirektör på Folksamgruppen, berättar för Fastighetssverige om affären, bolagets fastighetsstrategi och var man letar efter nya förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige