Image
Jennie Hansen.
Jennie Hansen. Bild: Relier

CBRE rekryterar Jennie Hansen

Bolag CBRE har rekryterat Jennie Hansen som Analyst till A&T Investor Leasing Office i Malmö.
Publicerad den 14 Juni 2022

Jennie Hansen har arbetat som uthyrningsansvarig av kontor och butikslokaler i centrala Malmö samt Hyllie. Hon har stor erfarenhet av uthyrningsprocesser utifrån både detalj- och helhetsperspektiv, bland annat från tidigare uppdrag hos Relier och Kungsleden. Jennie Hansen innehar även en kandidatexamen i fastighetsföretagande från Malmö universitet.
– Investor Leasing Office är en rådgivningstjänst som blir alltmer efterfrågad i Sverige och det känns jättebra att vi nu utökar vårt team i Malmö inom kontorsuthyrning. Jag är säker på att Jennie kommer tillföra mervärde för våra framtida affärer i Malmöområdet, säger Glenn Håkansson, ansvarig för Investor Leasing Office i Göteborg och Malmö.
– Det ska bli otroligt roligt att få bli en del av CBRE och få jobba med ett härligt team, jag har fått ett fantastisk välkomnande. Med mitt engagemang och driv ser jag fram emot att utvecklas och bidra med min kunskap för att nå uppsatta mål och få vara med på CBREs resa framåt, säger Jennie Hansen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Malmö vinner Årets Stadskärna

Öresund Igår prisades Malmö för arbetat man gjort med sin stadskärna med priset Årets Stadskärna. Fastighetssverige kollade närmare på vad som pågår i Malmö på fastighetssidan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige