Image

CBRE får uthyrningsuppdrag av Axfast

Uthyrning CBRE har tecknat ett uthyrningsavtal och kommer att ansvara för uthyrningen av Axfasts projektvakans på Kungsgatan 55 i centrala Stockholm.
Publicerad den 6 Juli 2015
Kungsgatan 55. Bild: CBRE
Kungsgatan 55.

Fastigheten genomgår för närvarande en omfattande renovering och de nya hyresgästerna kommer att erbjudas moderna kontorslokaler med bevarad sekelskiftesarkitektur kombinerat med modern teknik och planlösning. Idag finns det vakanta lokaler om cirka 2 500 kvadratmeter i huset.

Nina de Besche, Head of Office Agency på CBRE i Sverige, säger:
- Vi är stolta över att få arbeta med detta fina projekt. Fastigheten får ett nytt och modernt ansikte men behåller samtidigt den charm som bara en innerstadsfastighet byggd vid sekelskiftet kan visa upp. Uthyrningsarbetet är i full gång och vi räknar med att den första hyresgästen kommer att flytta in i början av 2016.

Maria Huss, fastighetsförvaltare hos Axfast, tillägger:
- Förra året öppnade det nytänkande hotellkonceptet HTL i kvarteret. I och med kontorsprojektet på Kungsgatan 55 tar vi nästa steg i utvecklingen av området kring Norra Klara. Vi äger flera fastigheter i närområdet, bland annat PUB-huset som just nu är under ombyggnad, och arbetar för att göra kvarteren mer levande och öka attraktiviteten.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige