Image

Catena rekryterar vice vd

Karriär Catena rekryterar en vice vd med erfarenhet av högautomatiserade logistiksystem.
Publicerad den 16 September 2016
Benny Thögersen. Bild: Catena
Benny Thögersen.

Catena har anställt Benny Thögersen som ny vice vd. Han kommer närmast från Knapp AB, ett av de ledande företagen inom automation, där han varit vd i tre år.

Benny Thögersen har lång erfarenhet från lager och logistik och efterträder Mikael Halling som vice vd på Catena från och med den 1 december 2016.

Mikael Halling, som valt att trappa ner, kommer även fortsättningsvis jobba vidare för Catena med bland annat affärsutveckling.

- Det ska bli otroligt spännande att stiga ombord på Catenas resa, från ett traditionellt fastighetsbolag till en fullvärdig samarbetspartner för sina logistikhyresgäster, säger Benny Thögersen.

- Med sin gedigna erfarenhet och kompetens inom högautomatiserade logistiksystem tillika hans breda arbetslivserfarenhet inom logistiknäringen stärker Benny vår organisation på ett utmärkt sätt. Rekryteringen är ett led i att ännu bättre kunna serva våra kunder med ett helhetstänk i våra logistikfastigheter. Samtidigt är vi på Catena otroligt glada att Mikael Halling fortsätter hos oss i rollen som senior advisor så att vi även framöver kan ta vara på hans stora kontaktnät och breda erfarenhet, säger Catenas vd Gustaf Hermelin.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Catena AB på Branschguiden

Raka spåret till smartare logistik

På ett hållbart sätt och genom samarbete utvecklar vi på Catena effektiva logistikanläggningar som försörjer storstadsregioner i Skandinavien.
Vi erbjuder Sveriges bästa nät av moderna och strategiskt placerade fastigheter som erbjuder optimala förutsättningar för ett smartare lager- och varuflöde.

Genom proaktivt arbete och kontinuerlig bevakning av trender inom logistikmarknaden kan vi säkerställa att våra kunder är rustade för framtidens logistik.

Läs mer om Catena AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige